• 0472 811 175
  • info@maatkasten-ydn.be

Bedkasten

Uitleg Bedkasten

Onze opklapbedden zijn doordacht ontworpen om zowel functioneel als esthetisch te zijn.

Ze zijn ideaal voor in kleinere appartementen, studio’s of vakantiewoningen of logeerkamers. Het grote voordeel bij Maatkasten – YDN is dat wij de bedkast 'a la carte' rondom kunnen uitbreiden met extra maatkasten volledig volgens de wensen van de klant. Onze bedkasten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Al onze bedkasten zijn voorzien van gasdrukveren en niet van het verouderde systeem van trekveren. Hierdoor verloopt het dicht klappen en openen moeiteloos. En ook niet onbelangrijk – het openen en dichtklappen is geruisloos.

Bedkast in hoogglans afwerking

Vanwege de beperkte hoogte van het plafond hebben we gekozen voor een horizontale opstelling. Hierdoor gaat het bed open in een horizontale richting. De bijhorende maatkasten zijn eveneens gemaakt in een witte hoogglans afwerking. Als extra zijn stopcontacten gerecupereerd en ingewerkt in de passtukken.

bedkast in wit hoogglans

In de steden worden de leefruimtes kleiner. Daarom zitten ruimtebesparende meubelen in de lift waar elke cm2 telt.

img

Bespaar ruimte

Bespaar heel veel ruimte met een multifunctionele bedkast. Wij bieden een ruime collectie ruimtebesparende bedkasten aan in verschillende afmetingen en kleuren.

Past perfect in elke kamer!

img

Verticaal of horizontaal

Er zijn verticale en horizontale openklappende bedkasten. Het eenvoudige en moderne ontwerp maakt het mogelijk een bedkast in verschillende soorten kamers te gebruiken.

Optimaliseer uw woonruimte!

img

Slaapcomfort

Een jeugd- of kinderkamer voor meer speelruimte. Op kantoor of studeerkamer. Zelfs in uw eigen woonkamer of slaapkamer om ruimte te besparen en toch genieten van het beste slaapcomfort.

Ideaal voor studentenkamers!


Gemakkelijk handelbaar

Het openen en sluiten vereist bijna geen kracht dankzij de gasdrukveren en kan met minimale inspanning worden uitgevoerd. Door het speciaal ontwikkelde systeem en de gasdrukveren is het proces vrijwel geruisloos.

Extra planktafeltje

Een extra plank die is geïntegreerd in het bed biedt een extra opbergruimte voor dingen die u 's morgens en 's avonds nodig heeft. Uw wekker, uw mobiele telefoon, uw boek, ... u heeft hetzelfde comfort als bij een gewoon bed.

Extra aanbouw mogelijk

Als kers op de taart is er zelfs een aanbouw mogelijk voor nog meer opbergruimte. U leest het, zeer veel mogelijkheden in uitvoering, in grootte, in afwerking ... en wij zorgen dat de bedkast perfect bij de kamer past.

Bedkast met spiegelfront

Deze prachtige bedkast met spiegelfront is mogelijk in een horizontale opstelling. Extra maatkasten rondom zijn hier ook zeker mogelijk.

bedkast spiegel
Bedkast woonkamer met spiegel aan de onderkant
bedkast spiegel
Bedkast woonkamer met spiegel aan de onderkant