• 0472 811 175
  • info@maatkasten-ydn.be

Dressing op maat uw droomdressing

Dressings

Hoewel het voor sommigen misschien een droom lijkt komen dressings steeds vaker voor in onze huizen en dit met heel goede redenen. Een dressing op maat is een ware verwennerij en we mogen de praktische voordelen zeker niet over het hoofd zien. Korte of lange kledingstukken; Je zal alle kleding en andere spullen in een oogwenk kunnen terugvinden. Gedaan met te hollen van kamer naar kamer. Wij ontwerpen en vervaardigen uw droomdressing op maat die bij u past.

Bij deze dressing op maat wenste de klant een in gefreesd groefje In de zichtbare delen. Bij deze techniek moeten de deuren gelakt worden. Ook daarvoor bent u bij Maatkasten – YDN aan het juiste adres!

Dressing met ingebouwde verlichting

Dressing op maat met ingebouwde verlichting. Door een kleine groef in de zijkant in te frezen kunnen we een speciale led strip inpersen. Door een ingebouwde infrarood sensor gaat de ledlamp aan na het openen van de deur.

Kast op maat in wilde eik

Kast op maat in de inkomhal. De zichtbare delen werden vervaardigd in een wilde eik melamine. Wat vaak wordt gedaan is de binnen kant van de kasten produceren in een witte melamine. Het geeft een mooi effect en kan de totaalprijs drukken.

Ingebouwde kast buitenkant in steigerhout binnenkant in melamine

Één van de meest speciale projecten die we ooit ontworpen en gemaakt hebben. De binnenkant van de kast is gemaakt uit een vrij eenvoudige witte melamine. De schuifdeuren daarentegen bestaan uit onbehandeld steigerhout. Massief hout is gevoelig voor kromtrekken. Achterin de deuren zijn stalen kokers ingebouwd om dat risico tot een minimum te beperken. Het resultaat mag gezien worden!

Dressing op maat

Dressing op maat vervaardigt in een eik melamine. De combinatie van roedes, lades en legplanken maakt het compleet en worden opbergmogelijkheden optimaal benut.

Dressing op maat

Dressing op maat met draaideuren, langs de andere kant ertegenover vinden we een open maatkast met lades. De kasten zijn gemaakt uit witte melamine. De lades zijn handig om kleine spullen in op te bergen.

Dressing landelijke eik en HPL

Bij deze dressing op maat werd gekozen voor een landelijke eik, gemaakt in HPL wat perfect bij de woning paste. Het speciale hier is de dikte van de platen, namelijk 25mm in plaats van de standaard 18mm. Het geeft een gevoel van luxe, zeker als de kasten open blijven zoals hier.