• 0472 811 175
  • info@maatkasten-ydn.be

Woonkamer kasten living salon handig op maat

Witte maatkast in houtlook

Witte maatkast met donkere onregelmatige vakken in houtlook. Een andere kleur of vorm kiezen kan. De mogelijkheden zijn ontelbaar.

Top maatkast woonkamer

Prachtige maatkast in de woonkamer waar kosten noch moeite is gespaard. Het geheel bestaat uit een ultra matte witte HPL plaat. De onregelmatige vakken werden vervaardigd in een eik fineer. Om het compleet te maken is er ledverlichting ingebouwd die met een afstandsbediening kan in– of uitgeschakeld worden.

Woonkamer kasten met een doordacht ontwerp

Maatkasten YDN is gespecialiseerd in doordacht ontwerpen van inbouwkasten en kasten die eenvoudige kamers veranderen in verbluffende, georganiseerde eyecatchers. Wij maken inbouwkasten die bij uw interieur passen en tegelijkertijd de aantrekkingskracht van uw huis vergroten. Daarnaast is dit de plek waar de meeste mensen veel tijd doorbrengen om te ontspannen met familie of vrienden. Wij kunnen meerdere prijsklassen aanbieden om ervoor te zorgen dat het geheel binnen uw budget past. Neem gerust een kijkje bij onze realisaties.

 

TV kast hangend

Strakke TV kast op maat gemaakt. Als materiaal werd gekozen voor een ultra matte HPL Fenix plaat. De binnen kant van de kast bestaat uit een melamine ‘linnen look’.

Grote TV kast op maat

Grote TV maatkast vervaardigd uit melamine. In de onregelmatige vakken hebben we verlichting ingebouwd die bediend kan worden met afstandsbediening.

Witte maatkast

Witte maatkast waarvan de deuren zijn gelakt en een groefje hebben in gefreesd. De bedoeling was om zoveel mogelijk opbergruimte te benutten. De legplanken werden over heel de breedte doorgetrokken.

Woonkamer en inkomhal

Maatkast in de inkomhal en woonkamer gemaakt uit zwarte krasongevoelige melamine. De zwarte kleur past perfect bij de rest van het interieur. De maatkast in de woonkamer werd niet te hoog ontworpen vanwege de airco erboven. Hierdoor wordt het geheel iets luchtiger. Ook met de diepte werd rekening gehouden.

Witte maatkast langs twee muren

Witte maatkast waarvan de deuren zijn gelakt en een groefje hebben in gefreesd. De binnenkant is gemaakt van witte melamine. De legplanken werden over heel de breedte doorgetrokken om al de spullen netjes te kunnen opbergen.

Witte maatkast met verlichting

Witte maatkast met ingebouwde verlichting en een geïntegreerde lade. Op vraag van de klant hebben we bovenaan gezorgd voor indirect licht door middel van een ledstrip die tevens met een afstandsbediening is te bedienen. Het open gedeelte is gemaakt uit een ‘concrete look’ melamine die dan weer terugkomt in de open keuken.

Zwarte woonkamerkast

Maatkast in de woonkamer gemaakt uit zwarte krasongevoelige melamine. Ingebouwde ledverlichting maken het plaatje compleet die tevens met afstandsbediening te bedienen is.

Inkomhal op maat gemaakte kast

Maatkast in de inkomhal vervaardigd in een frisse witte melamine. Op vraag van onze klant hebben we telkens aparte uittrekelementen geïntegreerd. Het opbergen en terugvinden van bijvoorbeeld schoenen wordt hierdoor makkelijk.

TVkast op maat

TV kast op maat gemaakt. Als materiaal werd er gekozen voor een krasongevoelige melamine. Accenten werden gemaakt door een donkere eik look.

Witte kast in de wasplaats

Witte kast op maat in de wasruimte. Het voordeel van een droogkast op een wasmachine te plaatsen is een aanzienlijke plaats besparing. Ook de nutsvoorzieningen werden vakkundig weg gewerkt door middel van 2 deuren.