• 0472 811 175
  • info@maatkasten-ydn.be

Van opbergruimte oplossingen
tot uw persoonlijke droomkast!

bedkast ingebouwd in muur

U wil een optimale benutting van de ruimte van uw woning.

Of het nu gaat om een kledingskast voor de slaapkamer, een op maat gemaakte kast tussen 2 muren of een individuele ingebouwde kast onder een schuinte. Wij maken uw maatkast precies zoals u het nodig heeft.

Gedaan met slordige stapels kleding of voorwerpen. Alles krijgt netjes zijn plaats en is binnen handbereik. Hierdoor wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Als u kiest voor ingebouwde kasten dan krijgt uw woning er tevens een meerwaarde door.

  • 100% Belgische kwaliteit
  • Naverkoop service
  • 10 jaar garantie
  • Top materialen
  • Zelfstandige zaakvoerder, geen tussenpersonen
  • Opbergoplossingen op maat
  • Recht of schuin plafond, wij bouwen uw kast op maat zodat deze perfect in de ruimte past. Maatkasten YDN tijdloze kwaliteitskasten naar uw wensen.
verschil gatenrij
Elegantere look

Gatenrijen in de zijkanten van je ingebouwde kast worden geboord met een diameter van slechts 3mm.

Het voordeel is een mooie, elegantere look dan de standaard van 5mm.

Op de linkse foto zie je de gatenrij voor de legborden geboord met een diameter van 5mm.

Op de rechtse foto zie je de gatenrij bij Maatkasten YDN met een diameter van 3mm.

De voordelen van een ingebouwde kast:

01.Meer opbergruimte

Eindelijk heb je genoeg bergruimte en wordt elke cm benut. Optimaal gebruik van moeilijke ruimtes: schuintes, ongelijke vloeren in oude huizen, smalle nissen en/of een hoog plafond.

02.Ontwerp tot oplossing

Dankzij de paslatten die tot op de mm nauwkeurig worden verzaagd kan alles netjes en professioneel worden afgewerkt. Laat uw maatkast als het ware verzinken in uw interieur tot één geheel.

03.Individuele oplossingen

Met onze eindeloze inrichtingselementen kan je je eigen praktische opdeling kiezen, zo heb je legborden, kledingliften, lades op maat, schoenrekken, draadmanden, enz... Zo heb je alles snel bij de hand. Je bepaalt zelf de indeling van jouw kast.

04.Verlichting

Voor extra visueel comfort kan de binnenkant van de kast worden verlicht met led verlichting geïntegreerd in uw kast. Op die manier zijn al uw spullen duidelijk zichtbaar.

 

Nog meer voordelen:

05.Verstelbaarheid

Omdat de behoeften in de loop der jaren kunnen veranderen, kunnen legplanken en kledingroedes op elk moment afzonderlijk worden aangepast. Van comfort gesproken!

06.Keuzevrijheid

Kies zelf uw kleur en afwerking. Wij kunnen rekening houden met uw budget. Heeft u graag een spiegeldeur op de kastdeur in je inkomhal? Bij Maatkasten YDN kan dit allemaal.

07.Dagelijkse meerwaarde

Een ingebouwde kast levert dagelijks een meerwaarde. Een goede kast kan een ruimte onderverdelen en een leegte vullen. Van de kelder tot aan de nok van het dak.

08.Deuren en accessoires

Heeft u liever draaideuren of schuifdeuren? Beide zijn mogelijk. Diverse handgrepen zijn mogelijk, maar ook greeploze deuren behoren tot de mogelijkheden.

witte kast ingebouwd
ingebouwde kast
grote witte kast
kastindeling
bedkast schuin
opklapbed
halkast
halkast

onze filosofie

Passie eerlijkheid betrouwbaarheid perfectie

Kwaliteit staat centraal. Kasten bouwen is onze passie. Wij streven in alle eerlijkheid naar een perfect product. Al onze kasten en meubels zijn betrouwbaar en gaan generaties mee.

Maatkasten YDN

Wij werken uitsluitend met topmerken

In al onze kasten en meubels vindt u scharnieren van Hettich. Voor extra beweeglijkheid, stevigheid en een naadloze sluiting van uw deuren.

Hettich scharnier
scharnier Hettich

Wij hebben geen toonzaal met opendeur dagen. Maar op aanvraag kan u gerust eens bij ons of op locatie een kastdeur open doen. Zo ervaart u zelf de afwerking en het gebruiksgemak van onze realisaties. Bij ons zijn zelfs de afspraken "op maat".