• 0472 811 175
  • info@maatkasten-ydn.be

Solid Surface

Solid Surface ideaal voor wastafels en keukens.

Solid Surface is gemaakt van een combinatie van hars en natuurlijke mineralen. Het biedt een ideaal alternatief voor natuursteen en heeft een aantal voordelen.

Het gaat hier om een materiaal dat zeer geschikt is voor gebruik in de badkamer of keuken. Dit materiaal is slijtvast en zeer duurzaam.

Slijtvaste duurzame materialen zijn de trend.

Een badkamer moeten niet alleen mooi en praktisch maar vooral duurzaam zijn. Niemand wil zijn badkamer weer na 10 jaar vervangen. Hierdoor is het gebruik in slijtvaste materialen enorm in populariteit toegenomen. Natuurlijk zijn er verschillende hoogwaardige materialen, maar Solid Surface spant toch wel de kroon.

De belangrijkste voordelen van Solid Surface zijn:
  • Het heeft geen poriën: Bij een wastafel of aanrecht zijn de naden vaak een ophoping van micro-organismen. Het materiaal heeft daarentegen geen naden of poriën. Bovendien: waar andere materialen kleine poriën hebben waarin vuil en bacteriën zich ophopen, is het oppervlak van het materiaal helemaal afgesloten waardoor schimmels en bacteriën geen schijn van kans hebben om in het materiaal te trekken.
  • Het is slijtvast: Eventuele krassen kunnen zelfs helemaal worden verwijderd.
  • Het is gemakkelijk te repareren.
  • Minimaal onderhoud en eenvoudig schoon te maken.
  • Zo goed als naadloos.
Solid Surface badkamer
Solid Surface badkamer
Solid Surface wit
Solid Surface wit
Solid Surface duurzaam
Solid Surface duurzaam
Solid Surface naadloos
Solid Surface naadloos

Maatkasten YDN

Wij bieden verschillende kleuren aan waaronder de vaak gebruikte witte afwerking die opvalt door zijn neutraliteit en puurheid.

Uiteraard zijn maatkasten rondom de wastafels tevens door ons ontworpen en geplaatst bespreekbaar.

Loodgieterij zoals kranen aansluiten en/of verplaatsen en alles wat daar rond hangt doen we zelf niet.

 

Maatkasten YDN

Waarom Solid Surface de juiste keuze is

Het materiaal is syntetisch. Het is een samenvoeging van minerale vulstoffen, acryl en polyesterhars. Het is daarom bijzonder geliefd bij interieurontwerpers en architecten. Flexibel en toch goed bestand tegen krassen. En als er toch een kras zou komen is het herstelbaar.

Een materiaal van de toekomst dat je vandaag de dag al in je badkamer of keuken kan laten installeren. Last but not least is het een niet poreus materiaal. Porositeit is de aanwezigheid van kleine openingen in een materiaal, dit heeft tot gevolg dat het materiaal langzaam vocht doorlaat. Maar voor alle duidelijkheid Solid Surface is NIET-POREUS. Het is dus een zeer "solid" een zeer vast materiaal, geen vochtplekken enz... ideaal voor lavaobo's en wasbakken waar veel water doorloopt. Die porositeit zorgt er tevens voor dat het eenvoudig te onderhouden is.

Solid Surface badkamer